Reacties van onze klanten

Annelies Polderman: “Na 5 weken was het effect al te zien”

Lidy van Ruiten: “Ik geniet er volop van en kan dit iedere vrouw aanraden”

Nel van der Vlies: “Ik ben soepeler, ik heb meer conditie en mijn gewrichtspijn is een stuk minder geworden”

Joke van Duijn: “Het enthousiasme waarmee wordt lesgegeven werkt als een motiverende factor”

Jeanet Mastenbroek: “Hoezeer ik met twijfels ben begonnen, kan ik nu zeggen dat sporten lekker is”

Wilma Stroomer: “Sinds ik sport bij Dames…in Beweging! zijn  mijn migraine aanvallen sterk verminderd”

Ingrid Buldeo Rai: “Sinds ik ben begonnen bij Dames…in Beweging! is mijn te hoge bloeddruk gedaald en ben ik al wat kilo’s kwijt”

Linda Leblanc: “Al na een paar maanden strakker en fitter, heerlijk. Super om in zo’n gezellige sfeer aan je lichaam en conditie te kunnen werken”

Carla van Woerden: “Het allerleukste vind ik gewoon het ongedwongen sfeertje, niet zo opgeblazen, zoals ik al op veel sportscholen heb ervaren en wat ik dan ook echt niet volhield!”

Alie Braam: “Ik ben niet alleen afgevallen en mijn bloeddruk en mijn cholesterol is naar beneden, ik voel mij geestelijk ook nog eens veel beter!

Linda Leblanc: Al na een paar maanden strakker en fitter, heerlijk. Maar doe het in je eigen tempo en luister goed naar je lichaam, want dan komt het goed! Super om in zo’n gezellige sfeer aan je lichaam en conditie te kunnen werken.

 

 

Nel van der Vlies: Na tien jaar niet gesport te hebben, ben ik toch weer begonnen met sporten bij Dames…in Beweging! Ik ben nu twee en een halve maand bezig en ik merk dat ik er baat bij heb. Ik ben soepeler, ik heb meer conditie en mijn gewrichtspijn is een stuk minder geworden.

Joke van Duyn: Ik sta volledig achter het concept van Dames…in Beweging! Ik ben er inmiddels al heel wat kilo’s mee kwijt geraakt. De sfeer bij Dames…in Beweging! is top! Het sporten is een heerlijke onderhoudsbeurt voor spieren, conditie en coördinatie. Het enthousiasme waarmee wordt lesgegeven werkt als een motiverende factor.

 

Carla van Woerden: Vandaag weer heerlijk gesport! Het allerleukste vind ik gewoon het ongedwongen sfeertje, niet zo opgeblazen, zoals ik al op veel sportscholen heb ervaren en wat ik dan ook echt niet volhield! Het concept, 2 rondjes steps met leuke oefeningen, afgewisseld door eenvoudige, maar doeltreffende apparatuur, bevalt me grandioos. Een lekker tempo, voordat je het weet heb je je 2 rondjes er al weer opzitten en ga je al weer stretchen. Niet langdradig, gezellig contact met elkaar, geen gedoe om in een mooi pakje rond te lopen, kortom, eenvoudig, zeer doeltreffend, volgens mij eindelijk een concept wat ik gewoon blijf doen!

Lidy van Ruiten: Ik wilde iets aan mijn conditie gaan doen en las dat er gestart was met “Dames in beweging”. Begin november ben ik begonnen met 2x per week te gaan sporten. Wat vind ik dit heerlijk, het geeft me zoveel energie en dat had ik zelf nooit verwacht. Inmiddels ben ik nu bezig met 3x per week op maandag, woensdag en vrijdag ongeveer een half uur per keer.  Heel fijn vind ik dat je makkelijk een keer van tijdstip kan wisselen b.v. de ochtend in plaats van de middag gaan. Ik geniet er volop van en kan dit iedere vrouw aanraden.

 

Annelies Polderman: “Na 5 weken was het effect al te zien”

 

 

Jeanet Mastenbroek: Voor mij in Januari geen goede voornemens. Mijn goede voornemens zijn ingegaan in november van 2011. Nadat ik de advertentie had gezien dat Dames…in Beweging! van start zou gaan, heb ik al mijn bezwaren opzij gezet. Geen tijd, geen zin, ik hou niet van een sportschool, de gebruikelijke excuses die iedereen heeft om weer te gaan sporten. Nadat ik Marlies had gebeld en had aangegeven dat ik niet wist of dit wel iets voor mij zou zijn en dat ik al jaren niets had gedaan, was ik op 3 oktober voor de eerste keer in jaren weer in de sportschool te vinden. Het is weer even inpassen in je leven om regelmatig te gaan. Maar na 3 maanden kan ik zeggen dat alle cliches waar zijn, ja je voelt je fitter, je krijgt meer energie, je lijf voelt zich beter en niet op de laatste plaats ben ik ook nog afgevallen. Hoezeer ik met twijfels ben begonnen, kan ik nu zeggen dat sporten lekker is. Dus ga sporten bij Dames…in Beweging!

It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed (Theodore Roosevelt)

Email: info@damesinbeweging.nlTelefoon: 06 - 53 59 53 21