Laatste Nieuws

Sportschool Dames in Beweging! wenst allen een GELUKKIG, GEZOND en FIT 2019.

Vandaag, 2 januari, zijn we weer lekker begonnen met onze workouts. Heerlijk in beweging na dagen van, ik denk dat dit voor de meeste mensen geldt, teveel eten, drinken en teveel zitten. Vaak zijn deze dagen een aanslag voor het lichaam. Het voelt als een weldaad om weer in beweging te komen en om het normale eetpatroon op te pakken. Je voelt gelijk dat je lichaam deze beweging heeft gemist. Beweging is hard nodig om gezond, sterk en fit te blijven. DUS…..ben je op zoek naar een sportschool. Aarzel niet. Bij ons ben je aan het goede adres en boek je gegarandeerd resultaat. Doe met onze dames mee en voel wat het met je lichaam doet! Deze maand krijg je ook nog eens een leuke korting. Bel: 06 – 53 59 53 21 HAPPY NEW YEAR.

2019 staat voor de deur

Ja, ja,….We weten het allemaal. Sporten is gezond. Maar tussen weten en doen DAAR zit het verschil. Wij vergeten maar al te vaak ons grootste en meest waardevolle bezit, namelijk ons eigen lichaam. Vaak denken we pas aan ons lichaam als we ergens last van krijgen. Pijntje hier, pijntje daar. Probeer dat nou voor te zijn en kom in beweging! Zorg voor je lichaam! Je lichaam is de enige plek waar je je hele leven  moet wonen. Bij Dames in Beweging! in Nieuw-Vennep verzorgen wij een uniek  sportprogramma. Na +/- 35 minuten heb je een volwaardige workout te pakken. Eenmaal lid mag je iedere dag sporten.  Iedere week weer een nieuwe, leuke oefening op muziek, Alle spieren worden aan het werk gezet. Met ter afwisseling, prettige toestellen om het lichaam krachtig te houden. Naast het sporten is een gezond eetpatroon een belangrijke factor. Ook daar besteden wij aandacht aan.  Altijd worden onze lessen verzorgd onder begeleiding. Kom binnen op tijden dat het jou schikt. Toon respect voor je lichaam en kom in BEWEGING!  En als je doorzet met deze gezonde leefstijl krijg je de beste beloning, het mooiste cadeau wat je jezelf zou willen geven….  een gezond en fit lichaam. 🙂

Strakker en fitter 2019 tegemoet!

Waarom wachten met  werken aan  een gezonde leefstijl tot 2019. Doe met ons mee en boek gegarandeert resultaat. Ook voor vrouwen met een drukke baan is dit concept zeer geschikt!  99% of the failures come from people who have the habit of making excuses. George Washington   Bel ons voor een afspraak  06 –  53 59 53 21


DIB dichterbij 1
DIB reactie dichterbij 3DIB reactie dichterbij 4 DIB reactie dichterbij 5

DIB reactie dichterbij 2

Momenteel is Dames in Beweging ook te vinden met een advertentie online bij Dichtbij.nl,  regio Nieuw-Vennep. Je kunt ons vinden onder het kopje sport en gezondheid.  Zie hierboven enkele reacties van onze klanten.

 

flyer DIB x-mas met actie 190×131 300 dpi

 

bonnenknipkrant 3 juni 2013

 ——–

19-2-2013

Dames in Beweging! De sportschool voor vrouwen in Nieuw Vennep en omgeving.

 

TE WEINIG SLAAP: Het belang van slaap voor een gezond gewicht wordt nog steeds onderschat. Een goede nachtrust is van levensbelang. Niet alleen omdat je tijdens je slaap tot rust komt en herstelt maar ook omdat je hormoonhuishouding daardoor in balans blijft.

Van groot belang voor je algehele gezondheid. Slaap je te weinig dan verhoogt het ghreline waardoor je overdag meer trek krijgt in zoetigheid. Ook het cortisol niveau neemt toe bij te weinig slaap. Dit stress hormoon kan tot gewichtstoename leiden. constant hoge cortisol niveaus breekt spiermassa af en zorgt voor meer buikvet. Zorg voor meer ontspanning en BEWEGING.

Je slaapt beter door te trainen. Tijdens het sporten produceer je serotonine, waardoor je beter slaapt. Probeer op zijn laatst twee uur voor het naar bed gaan te trainen anders werkt het averechts. Minimaal 8 uur slapen remt de aanmaak van ghreline en cortisol en zal je helpen om op een gezond gewicht te komen en ook te blijven.

 

Bij  Dames…in Beweging!  doe je o.a. aan krachttraining! Krachttraining zorgt ervoor dat je meer spiermassa aanmaakt en behoudt. Hoe meer spiermassa hoe hoger je stofwisseling. Die hoge stofwisseling zorgt voor een snellere verbranding. Dat is mooi meegenomen voor die gene die ook wat kilo’s kwijt willen. Maar hoe meer spieren je kwijtraakt, hoe vetter je lichaam wordt en hoe langzamer je stofwisseling zal werken!

Bij ons kan je iedere dag komen trainen en bewezen is dat met 2 keer in de week trainen je lichaam al strakker en fitter wordt. Weet wel wat je eet! Dus wees  bewust van je huidige eetpatroon. Wij geven ook voedingsadviezen! Alles voor een gezonde leefstijl en gezond lichaam!

Naast krachttraining werk je bij ons ook aan je conditie en flexibiliteit. Aarzel niet langer, en kom lekker bewegen bij “Dames…in Beweging!  De sportschool waar vrouwen zich thuis voelen. Bij ons krijg je trainingen op maat! en altijd onder begeleiding.

 

Dames… in Beweging! De Sportschool in Nieuw – Vennep waar vrouwen zich thuis voelen bestaat sinds 3 oktober 2012 precies een jaar!

Als u zich inschrijft in de maand oktober 2012 mag u een hele maand gratis trainen. 

 

Wil jij ook gezond en fit de zomer tegemoet?Dames…in Beweging! zoekt vrouwen die in 2 maanden tijd hun conditie en
gezondheid willen verbeteren. Bij ons werk je aan je conditie en
spierkracht op een leuke manier in slechts 30 minuten tijd.
Ook geven wij adviezen om op een gezonde manier blijvend af te vallen!

KOM LANGS TIJDENS DE
BRADERIE OP ZATERDAG 14 APRIL 2012
VAN 10:00 TOT 14:00 UUR

Schrijf je in voor deze actie.
Je kunt starten / inschrijven
tot en met 20 april 2012

Neem voor meer informatie contact op met:
Marlies van Reeken
Tel: 06 – 53 59 53 21
Email: info@damesinbeweging.nl

Wij zijn te vinden aan de hoofdweg 1177 te Nieuw-Vennep, aan de buitenkant van het winkelcentrum De Symfonie aan de hoofdvaart tussen de uitgang van de parkeergarage en snackbar Family.

——-

10 maart Open Dag

Op zaterdag 10 maart 2012 organiseren wij een sportieve open dag.

Van 9.30 uur tot 17.00 uur ben je van harte welkom om de unieke sfeer in onze dames sportstudio te proeven.
Kom gezellig langs en ontvang een bon voor een gratis proefles!

Veel van onze leden zullen aanwezig zijn om hun ervaringen met je te delen.
Ook zijn er deze dag regelmatig demonstraties en kun je op een ongedwongen manier kennis maken met ons concept.
Fitter, gezonder en beter in je vel in slechts 30 minuten.

Graag tot ziens op 10 maart!

Marlies van Reeken

——-

Sportstudio Dames in Beweging geopend

‘BEWEEG JE FIT IN 30 MINUTEN’

NIEUW-VENNEP – Sportstudio Dames in Beweging is geopend sinds 3 oktober. Sportinstructrice en eigenaresse Marlies van Reeken richt zich met deze sportstudio alleen op vrouwen: ‘Dames in Beweging is bestemd voor vrouwen die zich graag weer fit en gezond willen voelen.

‘Wij bieden een combinatie van kracht- en conditietraining die ontworpen is om resultaat te boeken in slechts een half uurtje trainen onder uitstekende begeleiding’, gaat Van Reeken verder. ‘ Bewezen is dat je bij twee keer trainen in de week fitter wordt en een strakker lichaam krijgt. Bij ons trainen vrouwen op vrouwvriendelijke fitnessapparatuur op tijden die hun het beste uitkomen.’

De gediplomeerde Van Reeken (46) komt uit Hillegom en geeft al 20 jaar les in onder andere aerobics, callannatics, tae-bo en steps: ‘Wij zijn kleinschalig, sociaal, ongedwongen en laagdrempelig. Hoe oud iemand is maakt niet uit. Jonge moeders, vrouwen van 16 tot tot de leeftijd waarop sporten nog kan, iedereen kan komen sporten in het eigen tempo, de oefeningen worden op maat gemaakt. Na een half uurtje sporten doen wij als afsluiting nog rek- en strekoefeningen.’

De sportinstructrice merkt dat er tegenwoordig veel meer dames met overgewicht zijn: ‘ Dat is gevaarlijk voor de gezondheid. Sporten bij Dames in Beweging is leuk en gezond. Je zal zien dat je meer energie krijgt.’

Bron: Witte Weekblad 26 oktober 2011

It is hard to fail, but it is worse never to have tried to succeed (Theodore Roosevelt)

Email: info@damesinbeweging.nlTelefoon: 06 - 53 59 53 21